Slamsugning til en stærk pris

Leder du efter slamsugning i Hillerød, Helsinge og Nordsjælland?  Hos Vejby Cementstøberis kloakservice er vi klar til at rykke ud, når uheldet er ude.  Vores dygtige personale kan håndtere alle slags slamsugningsopgaver. Ingen opgave er for lille - ingen opgave er for stor. Vi tager os af slamsugning og tømning af din kloak, brønd, septiktank, fedt-, olie- eller benzinudskiller og så videre. 

Hvad koster slamsugning?

​Hos Vejby Cementstøberi har vi en fast pris på vores slamsuger-service på 1050 kroner per time (eksklusiv moms). Udkald uden for åbningstid koster 1.800 kroner (eksklusiv moms) for første time. Følgende time koster 1050 kroner (eksklusiv moms).

FÅ EFFEKTIV slamsugning I NORDSJÆLLAND

​Vejby Cementstøberi tilbyder slamsugning i Hillerød, Helsinge samt det meste af Nordsjælland. Vi tilbyder slamsugning til alle slags kunder. Vi kan hurtigt kigge forbi og give et uforpligtende tilbud hvis du har brug for hjælp, kan


​Kontakt os for uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål ,eller ønsker at høre mere om slamsugning. Ring til os på telefon 22 14 61 35, eller kontakt til os på e-mail info@cement-stoeberi.dk, så vender vi tilbage til dig. Du er også meget velkommen til at benytte kontaktformularen. 

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag - fredag

6.30 - 15.30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET

Firmanavn & CVR​

Vejby Cementstøberi ApS

CVR: 33378467

Find os

Møngevej 13

3210 Vejby

Kontakt os