Granitskærver til indkørsel i alle størrelser og farver

Står du og skal bruge granitskærver? Hos Vejby Cementstøberi ApS tilbyder vi granitskærver til private og erhverv, og vi har særligt mange kunder fra byer som Vejby og Hillerød, men også fra resten af Nordsjælland. Vi sælger primært granitskærver til indkørsel, og vi tilbyder det i alle størrelser og farver. Hos os er du derfor garanteret at kunne finde lige netop det, du er på udkig efter, og så tilbyder vi det endda til fordelagtige priser, som alle vil kunne få råd til.

Hvad koster granitskærver?

Har du brug for belægningssten eller skærver til din indkørsel, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores produkter kan både anvendes privat og til sommerhus, og vi tilbyder desuden levering. Men hvad koster granitskærver egentlig? Det afhænger naturligvis af forskellige faktorer såsom opgavens omfang, men uanset hvad garanterer vi en konkurrencedygtig pris.

Når det kommer til sten til indkørsel, tilbyder vi som sagt forskellige størrelser og farver, og du kan vælge imellem sort, grå og rød granit. Uanset hvad du foretrækker, tilbyder vi dig en billig pris samt et produkt af høj kvalitet.​

Ring eller skriv med det samme, og hør mere

Søger du et godt tilbud på granitskærver, er vi uden tvivl de rette at kontakte. Vi tilbyder primært granitskærver til indkørsel i en lang række farver og størrelser, så du er garanteret at kunne finde det, du søger. Vi tilbyder ydermere levering af granitskærver både med grab eller tippet af. Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til belægningssten eller skærver, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Få et godt tilbud ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, ring på telefon 48 70 61 35 eller send os en besked til e-mail info@vejbycement.dk . Vi glæder os meget til at høre fra dig og til at hjælpe dig med lige netop din indkørsel.

Åbningstider

Mandag

6.30 - 15.30​

Tirsdag

6.30 - 15.30​

Onsdag

6.30 - 15.30​

Torsdag

6.30 - 15.30​

Fredag

6.30 - 15.30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET

Døgnvagt

Gælder kun slamsugning

Skriv til os

Såfremt du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du mere end velkommen til at henvende dig via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at...​

checmark  Vi har over 60 års erfaring i betonindustrien?

checmark  Vi udfører kloakservice for både privat og erhve​rv?

checmark  Vi udlejer både kranbil, slamsuger og containere?

Kontakt os i dag

Vejby Cementstøberi ApS

CVR: 33378467

Møngevej 13, 3210 Vejby

Telefon: 48 70 61 35

E-mail: info@vejbycement.dk