SLAMSUGNING TIL EN STÆRK PRIS

Leder du efter slamsugning i Hillerød, Helsinge og Nordsjælland? Hos Vejby Cementstøberis kloakservice er vi klar til at rykke ud, når uheldet er ude. Vores dygtige personale kan håndtere alle slags slamsugningsopgaver. Ingen opgave er for lille - ingen opgave er for stor. Vi tager os af slamsugning og tømning af din kloak, brønd, septiktank, fedt-, olie- eller benzinudskiller og så videre.

HVAD KOSTER SLAMSUGNING?

​Hos Vejby Cementstøberi har vi en fast pris på vores slamsuger-service på 1200 kroner pr time. Udkald uden for åbningstid koster 2500 kroner for første time. Følgende time koster 1200 kroner.

FÅ EFFEKTIV SLAMSUGNING I NORDSJÆLLAND

​Vejby Cementstøberi tilbyder slamsugning i Hillerød, Helsinge samt det meste af Nordsjælland. Vi tilbyder slamsugning til alle slags kunder. Vi kan hurtigt kigge forbi og give et uforpligtende tilbud hvis du har brug for hjælp, kan​

KONTAKT OS FOR UFORPLIGTENDE TILBUD

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål ,eller ønsker at høre mere om slamsugning. Ring til os på telefon 22 14 61 35, eller kontakt til os på e-mail info@cement-stoeberi.dk, så vender vi tilbage til dig. Du er også meget velkommen til at benytte kontaktformularen.

Alle priser er eksklusiv moms.

Åbningstider

Mandag

6.30 - 15.30​

Tirsdag

6.30 - 15.30​

Onsdag

6.30 - 15.30​

Torsdag

6.30 - 15.30​

Fredag

6.30 - 15.30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET

Døgnvagt

Gælder kun slamsugning

Skriv til os

Såfremt du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du mere end velkommen til at henvende dig via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at...​

checmark  Vi har over 60 års erfaring i betonindustrien?

checmark  Vi udfører kloakservice for både privat og erhve​rv?

checmark  Vi udlejer både kranbil, slamsuger og containere?

Kontakt os i dag

Vejby Cementstøberi ApS

CVR: 33378467

Møngevej 13, 3210 Vejby

Telefon: 48 70 61 35

E-mail: info@vejbycement.dk