Spuling af kloak i høj kvalitet​

Har du behov for hjælp til spuling af kloak? I så fald er vi uden tvivl de helt rette at tage kontakt til. Hos Vejby Cementstøberi ApS kan vi nemlig hjælpe private og erhverv med kloakspuling, og vi har især mange kunder fra Vejby og Hillerød, men også fra resten af Nordsjælland. Oplever du således problemer med stoppet afløb eller stoppet kloak, der vil kræve enten en rensning af kloak eller spuling af afløb, kan vi med garanti være behjælpelige – og så gør vi det endda til fordelagtige priser, som alle kan få råd til. Skulle uheldet således være ude, står vi altid klar til at rykke ind og hjælpe dig.

Professionel kloakspuling og spuling af dræn

Der er ingen tvivl om, at kloakker bare skal virke, og det er dit ansvar som husejer at sikre, at samtlige afløbsinstallationer fungerer hensigtsmæssigt. Det vil kræve, at du løbende undersøger både afløb og kloak, men uden det rette udstyr kan det være svært at gøre ret meget på egen hånd. I stedet kræver det professionelle fagfolk, og det er her, vi kommer ind i billedet.​

Vi tilbyder nemlig professionel kloakrensning og spuling af dræn til et godt tilbud.​ Vi kan hjælpe både private, virksomheder, institutioner og boligforeninger, og vi tjekker blandt andet for rotter, defekter, skjulte kloakledninger og gentagne problemer. Vi er tilmed i stand til at fjerne rødder, hvis det bliver nødvendigt.

Skriv eller ring med det samme for mere information

Søger du en god pris på en effektiv spuling af kloak? Vi tilbyder et fordelagtigt tilbud på alt inden for spuling af kloakker, uanset om du oplever, at der er tale om et stoppet afløb eller en stoppet kloak. Vi hjælper som sagt både private og erhverv med kloakspuling og sikrer, at alt igen fungerer præcis, som det skal. Har du lyst til at høre mere om vores effektive kloakservice eller vores konkurrencedygtige priser, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Det kan du gøre ved at sende os en besked til e-mail info@cement-stoeberi.dk eller ved at ringe til 22 14 61 35.

Åbningstider

Mandag

6.30 - 15.30​

Tirsdag

6.30 - 15.30​

Onsdag

6.30 - 15.30​

Torsdag

6.30 - 15.30​

Fredag

6.30 - 15.30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET

Døgnvagt

Gælder kun slamsugning

Skriv til os

Såfremt du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du mere end velkommen til at henvende dig via formularen.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vidste du at...​

checmark  Vi har over 60 års erfaring i betonindustrien?

checmark  Vi udfører kloakservice for både privat og erhve​rv?

checmark  Vi udlejer både kranbil, slamsuger og containere?

Kontakt os i dag

Vejby Cementstøberi ApS

CVR: 33378467

Møngevej 13, 3210 Vejby

Telefon: 48 70 61 35

E-mail: info@vejbycement.dk