TV-INSPEKTION og Kloakservice uden overraskelser

Leder du efter kloakservice eller TV-inspektion i Hillerød, Helsinge og Nordsjælland? Kloakker skal bare virke, og er du husejer, er det dit ansvar, at alle afløbsinstallationerne på din grund fungerer, som de skal. Det kræver, at du regelmæssigt tjekker din kloak, afløb, brønde og renseanlæg.

Det kan være svært uden det rette udstyr, og derfor tilbyder vi kloakservice til alle både private, boligforeninger, virksomheder og institutioner. Her kan vi med TV-inspektion tjekke, at der ikke er defekter eller rotter i kloakken, skjulte kloakledninger samt gentagende problemer med dine afløb. Er der trængt rødder ind, kan vi også fjerne dem.

Kloakservice til fornuftige priser

Hos Vejby Cementstøberis kloakservice kan vi både hjælpe dig med TV-inspektion, slamsugning, højtryksspuling og rodskæring. Er uheldet ude, er vi også klar til at rykke ind.

Du kan se vores priser på kloakservice her:

  • Fast pris på slamsuger: 950 kroner per time (eksklusiv moms)
  • Tv-inspektion: 500 kroner per time + slamsuger time (eksklusiv moms)
  • Højtryksspuling: 950 per time (ekskl. moms)

Udkald uden for åbningstid: 1.800 kroner (eksklusiv moms) for første time. Følgende næste time 950 kroner (eksklusiv moms).

Ydermere udfører vi rodskærring med rotordysse. Vi giver tilbud på alt inden for spuling af kloaker.

Få effektiv kloakservice i Nordsjælland

Vi er beliggende i Vejby og tilbyder kloakservice i Hillerød, Helsinge samt det meste af Nordsjælland. Vi tilbyder kloakservice til alle slags kunder. Har du brug for hjælp, kan vi hurtigt kigge forbi og give et uforpligtende tilbud. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores kloakservice, TV-inspektion eller har spørgsmål. Ring til Claus på telefon 22 14 61 35, eller skriv til os på e-mail info@cement-stoeberi.dk, så vender vi tilbage med svar.

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider

Mandag - fredag

6.30 - 15.30​

Lørdag

LUKKET

Søndag

LUKKET

Firmanavn & CVR​

Vejby Cementstøberi ApS

CVR: 33378467

Find os

Møngevej 13

3210 Vejby

Kontakt os